OVER SNIP RIETDEKKERS FRIESLAND

Rietdekkersbedrijf Snip is een rietdekkersbedrijf uit Friesland met jarenlange ervaring in de branche. Na militaire dienst begon Rene Snip in 1992 in Oost-Duitsland bij een Nederlandse leermeester woningen van rieten daken te voorzien. Hierna verhuisde Snip weer terug naar Nederland en werkte hier nog zo’n 5 jaar aan de fijne kneepjes van het ambacht. Om vervolgens in 2000 zijn ervaring en vakbekwaamheid op de proef te stellen als zelfstandig rietdekker.

Om aangesloten te mogen worden bij de Vakfederatie Rietdekkers moet een rietdekker aan meerdere criteria voldoen. Waaronder het in bezit zijn van een door de staat erkend Vakdiploma Rietdekker. Deze opleiding en het bijbehorende certificaat behaalde René Snip in 2001. Sindsdien hanteren wij ook de leveringsvoorwaarden van de Vakfederatie Rietdekers.

Mede door de perfectionistische instelling is Rietdekkersbedrijf Snip meer gespecialiseerd in villa’s, landhuizen, rijksmonumenten en molens. Maar ook voor het dekken en onderhouden van uw boerderij bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd en gemotiveerd personeel. Hiermee werken wij voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland inclusief de waddeneilanden zoals Ameland en Schiermonnikoog.

Heeft u interesse in een nieuw rieten dak, het plegen van onderhoud aan uw dak of onze hoogwerker service?